Titta på film i mobiltelefonen

Att titta på filmer är något de flesta personer tycker om. Det har varit möjligt att se filmer under en lång tid, först på bio, VHS, DVD och Blue-Ray. Därefter har det nu blivit möjligt att se film direkt via internet. Det finns flera streamingtjänster där du kan få tillgång till en rad olika filmer och serier. Många av dessa tjänster fungerar dessutom i de flesta enheter. Det innebär att du kan titta på din favoritfilm var du än befinner dig så länge du har internet och en enhet.

Dagens mobiltelefoner är i stort sett lika kraftfulla som vissa datorer. Du kan göra allt möjligt med din mobiltelefon, inklusive titta på film. Det viktigaste är att du har en smartphone samt en streamingtjänst som är anpassad till mobilen. Detta gör det möjligt för dig att titta på serier och filmer oavsett var du befinner dig. Allt som krävs är en bra internetuppkoppling. Du kan dock behöva ladda din mobiltelefon lite oftare om du tittar på film under en längre tid. Skulle det inte finnas några uttag tillgängliga kan du använda dig av en powerbank med 20000mah till att ladda din mobil.

Så här fungerar det

Det första du måste göra är att välja en filmtjänst som anpassats till mobiltelefoner. Det finns gratistjänster, som Youtube, där kan du både se på en rad olika videos samt köpa eller hyra filmer att titta på. SVTPlay är en annan gratistjänst som du kan använda för att se en rad olika tv-program på. Men skulle du vilja få tillgång till ett större utbud bör du leta efter en filmtjänst som du betalar lite för.

Netflix är kanske den mest kända och populäraste tjänsten som gör det möjligt att titta på serier och filmer i alla olika enheter. För denna tjänst får du betala lite varje månad, men du kan då titta på hur mycket innehåll du vill. Beloppet du måste betala är inte särskilt stort. De flesta som använder Netflix säger att det är värt pengarna. Utbudet med serier och filmer är nämligen ett av de största som finns tillgängligt. En rolig grej med tjänsten är att du kan pausa filmen/serien och sedan fortsätta från samma ställe när du loggar in igen, oavsett vilken enhet du loggar in på. En liknande tjänst som också kostar lite varje månad är Viaplay. Där visas dock mest svenska program och filmer.

You may also like...