Sveriges mest spännande serie just nu

Serien Gåsmamman har gjort succé i Sverige och den tredje säsongen håller på att spelas in. Vi är många som spänt väntar på att få se hur det går för Sonja och hennes familj. Tyvärr verkar det just nu som att det blir den sista säsongen av den populära serien. Det finns idag inga planer för en fortsättning, men de inblandade är också noga med att kommentera att detta kan komma att ändras. Den tredje säsongen kommer bestå av åtta avsnitt och kommer börja visas redan i höst. Liksom de två tidigare säsongerna kommer den först visas på C More och sedan på Kanal 5.

Statister till Gåsmamman

Den tredje säsongen håller för närvarande på att spelas in och många väntar spänt på att få se hur det går för Sonja och hennes familj. Tidigare i vår lade C More ut en annons om att statister söks för att medverka i ett av avsnitten. För att delta skulle man spela in en film med repliken “Lugn nu, du får vänta utanför” och lägga ut på Instagram med hashtaggen #Gåsmammanstatisten. Tävlingen avslutades den 12 april och det aktuella avsnittet spelades in redan den 20 april. Om du missade chansen kan du trösta dig med att gå in på C Mores hemsida och se en film där de roligaste klippen valts ut. Det finns även andra statistjobb du kan söka på internet. Kanske har du turen att få vara med i någon annan spännande serie?

Har du missat Gåsmamman?

För dig som missat Gåsmamman är det en svensk serie som handlar om trebarnsmamman Sonja. Hon lever ett tryggt och lyckligt liv i de finare delarna av Stockholm, tills hennes man blir brutalt mördad rakt framför ögonen på hennes yngste son. Efter detta börjar fler och fler hemligheter dras upp och Sonja vet inte längre vem hon ska lita på. Samtidigt måste hon ta kontroll över en situation som växer sig mer och mer ohållbar. De två tidigare säsongerna finns att streama på c more för 99 kr/månad. Du kan även testa två veckor utan kostnad. Du kommer garanterat hinna se klart serien på den tiden, även om din sömn kanske blir lidande. Serien är så spännande att man bara måste fortsätta titta för att se hur det går för alla karaktärer.

You may also like...