Bästa sittplatsen på bio

Du ska gå på bio och vill ha bästa sittplatsen för maximal upplevelse. Så vilken är den bästa sittplatsen? En fråga som egentligen är omöjlig att svara på, för det är givetvis väldigt personligt. Några vill sitta vid gången för att lätt kunna gå på toaletten eller för att inte känna sig instängda. För några är det bäst att sitta långt fram, men andra föredrar långt bak. Den vanligaste favoritplaceringen är dock den klassiska “mitten mitten”. Det vill säga på mittersta raden, och i mitten av den raden. Man har skärmen rakt framför sig, och man sitter inte för långt fram så att man riskerar att få nackspärr. Men man sitter inte heller för långt ifrån duken.

Biostolar för kärlekspar

Det är en stor skillnad mellan att se på en film hemma, och i en biosalong. Om man vill se en film på bio, men ändå kunna sitta nära och få en hemmakänsla. Då finns det ett väldigt bra alternativ. biostolar för kärlekspar är något som idag finns i många biosalonger runt om i landet, och det är ett bra alternativ till den vanliga biostolen. De är oftast placerade i den bakre delen av salongen, och de är en bredare variant för två personer utan armstöd i mitten. De kallas även för tvillingsäten eller kärlekssäten. I denna breda biostol kan man sitta tätt intill varandra och det är perfekt för att skapa en hemmakänsla även i biosalongen. Så var ute i god tid och boka ett kärlekssäte med någon du tycker om.

Perfekta biostolen hemma

Ibland vill man helt enkelt hellre se en film hemma. Man vill själv bestämma när filmen ska börja och man vill kunna pausa för att göra mer popcorn, eller gå på toaletten. Eller så har man barn hemma som gör att man helt enkelt inte har möjlighet att gå på bio. Soffan och fåtöljen i all ära, men det är inte alltid alla platser räcker till och då är det bra med alternativ. fatboy är en perfekt biostol hemma. Det är en sittsäck som du kan sitta på eller ligga i, och den fullständigt formar sig efter din kropp. Den är hur skön som helst och den finns i en mängd olika material, färger och mönster som alla är superfina. Men framförallt så är den otroligt bekväm och helt perfekt när du vill titta på film hemma.

You may also like...