Familjen Skarsgård

Familjen Skarsgård är Sveriges mesta skådespelarfamilj. Ursprunget till familjen kan sägas vara pappa Stellan Skarsgård, som genom sin karriär blivit stjärna inte bara i Sverige, utan även i Hollywood. Han har till exempel medverkat i välkända, internationella filmer som Good Will Hunting, Thor, The Avengers och Pirates of the Caribbean.

Skarsgård har ett stort antal söner och en dotter, som i princip alla har följt i sin fars fotspår. Bland de skådespelande Skarsgårdsönerna kan nämnas Alexander, Gustaf, Bill, Valter och Sam. Även dottern Eija är skådespelerska. Av sönerna har Gustaf och Alexander hittills varit mest framgångsrika internationellt. Alexander Skarsgård fick sitt stora genombrott i rollen som vampyr i HBO-serien True Blood, och Gustaf Skarsgård har bland annat setts ikläda sig vikingakläder för tv-serien Vikings. Även Bill Skarsgård har dock haft internationella framgångar, då han medverkat i den amerikanska tv-serien Hemlock Grove, och den andra filmen i Divergent-serien, Allegiant.

Stellan Skarsgård har fått ytterligare två söner tillsammans med sin nya fru, Megan Everett, som är födda 2009 respektive 2012, så det dröjer sannolikt inte länge innan vi också kommer att se namnen Ossian och Kolbjörn Skarsgård på filmduken.

Om ditt barn är ett fan av någon av sönerna Skarsgård, och vill ha samma stil som dem, ska du gå in på Kidsbrandstore.se. Där hittar du coola kläder, bland annat från märket Parajumpers, för barn, som skulle passa på vilket Hollywood-barn som helst.

You may also like...